avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionar

am incetat contractul de munca cu data de 23.03 avind depus dosarul pentru pensionare anticipata partiala dar neprimind decizia
conf regulamentului intern trebuia sa primesc un salariu ca indemnizatie la iesirea la pensie
am primit decizia dupa data de 23.03 cu data de emitere 18.03
nu am primit indemnizatia motivul fiind ca decizia de pensionare produce efecte de la data comunicarii ei catre titular
intrebare
este legal sa nu primesc banii in data de 23.03 eram pensionar??? sau ce statut aveam cei
de la pensii mi-au spus ca ei ma platesc incepind cu data lichidarii adica 23.03
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 27 Aprilie 2020
Care este data iesirii la pensie ? .... nu data emiterii deciziei.
asta e nu stiu data iesirii la pensie
am intrebat la casa de pensii ei mi-au raspuns ca voi intra in plata cu data lichidarii
Atunci in ce baza s-a incetat c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilemă decizie pensionare Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: Pe data de 18.12.2023 am depus dosarul de pensionare pt limita de varsta la casa de pensii iar pe ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala rita1 rita1 Daca data deciziei de pensionare este din luna mai si pensionarul a ajuns in posesia deciziei in septembrie,(timp in care acesta a lucrat),conf art 106,acesta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pensionare in revisal ade31 ade31 Buna ziua, Am primit azi 14.06. decizia de pensionare anticipata partial a unui angajat. Pe ea scrie ca data acordarii drepturilor este 17.03.2011. Ce se ... (vezi toată discuția)