avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La cine si la CE adresa adresez formularul 202 pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La cine si la CE adresa adresez formularul 202 pentru obtinerea pensiei din Romania in conditiile Acordului Romano Canadian,daca am domiciliul in Canada IAR ultimul domicili in Romania a cost in sectorul cinc - Bucurestii -

Buna ziua,
Ma numesc Geta.
Locuiesc in Canada din 1994 si am lucrat inainte in Romania - 18 ani.
Acum doresc sa completez formularul 202 conform Acordului Romano Canadian pentru obtinerea pensiei din Romania si nu sriu care este institutia destinatara si adresa ei,- partea A punctual 1 al formularului 202
Nu ma pot deplasa in Romania si doresc sa depun documentele in Canada la Service Canada ,institutia care se ocupa de transferul documentelor conform Acordului.
In Romania am locuit in Bucuresti sectorul 5.
Intrebarea este cine de ocupa de pensiile celor domiciliati in Canada, Casa locala de pensii sector 5 sau Casa Nationala de Pensii si care este institutia destinatara din formularul 202? Si adresa?
Sau este Service Canada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 26 Aprilie 2020
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatie pensie din canada Marian123456 Marian123456 As dori sa stiu daca pot cotiza la regimul de pensii din Romania daca locuiesc in Canada si am dubla cetatenie.De asemenea de unde pot obtine informatii ... (vezi toată discuția)
Foştii asiguraţi ai sistemului public de pensii din românia, rezidenţi pe teritoriul canadian, pot depune dosarul pentru acordarea unor drepturi de pensie din românia numai in canada sau si in romania? cristianba cristianba Foştii asiguraţi ai sistemului public de pensii din România, rezidenţi pe teritoriul canadian, pot depune actele dosarului pentru acordare unor drepturi de ... (vezi toată discuția)
Referitor executare silita cetatean cu dubla cetatenie romano-canadiana dana t. dana t. Din anul 2009 printr-o sentinta civila emisa de Judecatoria sector 2, sotul meu cu dubla cetatenie romano-canadiana a fost obligat la plata pensiei alimentare ... (vezi toată discuția)