avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Întreținere

Daca am 2 apartamente (proprietate),locuiesc (domiciliul stabil!) in unul din ele, unde platesc întreținerea si tot,sunt obligată să plătesc întreținerea si la celălalt ap unde nu am locuit niciodată (si nici nu locuieste cineva,deci nu am folosit nimic!)???Sunt doar proprietar nu si locatar acolo. Ma puteti lămuri? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 11:37, 1 Mai 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este clar pentru mine ca nu ati inteles. Ma ocup de prea mult timp de asociatii de proprietari, ca sa ma impiedic de aceste chestiuni - dar nu sunteti obligata sa ma credeti.
Apoi, sa stiti ca nu m-am suparat de nicio culoare.

Modificarile despre care vorbiti ne-ar interesa pe ce-a mai mare parte dintre noi, cei care mai citim aici pe forum.
Din cate stiu, sunt niste propuneri / proiecte, dar cu Corona virusul, "baietii" din Parlament au alte prioritati. Asadar nu s-a modificat nimic.
Am rugamintea sa lecturati - daca tot va este la indemana, doar prev. L 196/2018:
Sectiunea a 2-a Cheltuielile asociatiei de proprietari, incepand cu art. 75 si o sa va lamuriti de cate feluri sunt aceste cheltuieli;

Sectiunea a 3-a, pana la sectiunea a 8-a, in care sunt aratate repartizarea acestor cheltuieli.
Cum v-am mai spus, o locuinta, chiar daca nu este populata, genereaza costuri. Dupa citirea celor de mai sus, sper sa va clarificati toate problemele.

Pana la urma, eu scriu ce vreau, iar dvs. nu sunteti obligata sa intelegeti ceea ce scriu!

Toate cele bune.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
Adam Grecu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar dvs nu o sa platiti cheltuielile pe persoane...platiti ce va revine pe cota parte.
Legea 196/2018 a suferit doar o modificare minoră a art. 106.
Vezi portalul legislativ:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!ma numesc george si sunt in america din luna ianuarie ... georgel Cotoianu georgel Cotoianu Buna ziua!Ma numesc George si sunt in America din luna ianuarie anul acesta.Intrebarea pe care vreau sa v-o adresez este despre asociatia de locatari.Sunt cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara la un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit ... Pysy64 Pysy64 Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit apa pluvială lunar . Sîntem obligați să plătim liftul ,curentul pe scări plus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca in apartament nu mai locuieste nimeni (familie ... Delvega Delvega Buna ziua, Daca in apartament nu mai locuieste nimeni (familie 4 persoane plecate in strainatate) ce taxe se mai platesc ? (vezi toată discuția)