avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reprogramare examen auto
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reprogramare examen auto

Hristos a inviat! Cei care trebuie sa mearga sa-si reprogrameze data examinarii auto sau sa inscrie masina, ce trebuie sa scrie pe declaratia pe propria raspundere? Unde se incadreaza lucrul asta? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Documente vector fiscal camicami camicami Ce documente trebuie sa insoteasca decl.de mentiuni 010 prin care se solicita scoaterea din evidenta a contributiilor pentru salarii daca o SRL nu mai are ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dupa declarare ilegalitatii ei!! caraman_ion caraman_ion Buna ziua, Avand in vedere ca taca de poluare a fost declarata ilegala de catre CE, sunt sanse sa o recuperez, mai ales ca am platit-o in 10.04.2011?? Va ... (vezi toată discuția)
Datorie Iatan_Gabriel Iatan_Gabriel Buna ziua si Hristos a inviat! Am si eu o problema, pe care nici macar nu stiu daca o pot numi problema, doar ca masura de precautie. Am lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)