avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare dupa declarare ilegalitatii ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare dupa declarare ilegalitatii ei!!

Buna ziua,
Avand in vedere ca taca de poluare a fost declarata ilegala de catre CE, sunt sanse sa o recuperez, mai ales ca am platit-o in 10.04.2011??
Va multumesc anticipat.
Hristos a Inviat!!
Cel mai recent răspuns: caraman_ion , utilizator 09:37, 4 Mai 2011
E un raspuns total nedecvat,dar totusi va raspund unele instante o admit , altele nu!Eu cred ca tot asa CEJ o va declara discriminatorie.Asa ca ori asteptati ptr ca aveti yimp de actionare ,ori daca faceti actiune apelati la un av.
O sa mai astept; intrebarea era pentru cei care au avut infatisare dupa declaratia CE, oare si-au schimbat judecatorii parerea, sau au ramas cu aceleasi convingeri!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare victoriada victoriada Am platit in 2009 o taxa de poluare ptr a inmatricula o masina. Acum, in 2011, am facut procedura prealabila cu Adm Fin. si mi-au raspuns ca taxa s-a caculat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ioana_mad ioana_mad Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)