avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restricții de circulație
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restricții de circulație

Salutare ! Referitor la restricțiile de circulație din cauza pandemia de covid 19 as avea si eu o intrebare . Prin martie am executat o lucrare in particular la un prieten , eu fiind angajat la o firma de instalație intre timp in aprilie am intrat in somaj tehnic iar muncitori au terminat de renovat și finisat apartamentul și eu trebuie să mă duc să ii pun obiectele sanitare și caloriferele . Intrebare pot să circul cu declarație pe propria răspundere? Sau cum procedăm in cazul in care in trebuie să onorez o intervenție pe probleme de instalații. Cred ca in situatiile astea mai putin conteaza facturile sau banii cand ai o avarie in casa .
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Golire si umplere instalatie termica pe timp de iarna irina_karina irina_karina Buna ziua! Voi incepe renovarea totala a unui apartament proaspat achizitionat care necesita imbunatatiri, igienizare totala din motive pertinente. Se vor ... (vezi toată discuția)
Demisie legala? katswuri katswuri Angajat al unei firme din Romania cu desfasurarea activitatii de munca in nordul Italiei ca sofer tir, s-a intors in Romania pe 15 fefbruarie fiind in concediu ... (vezi toată discuția)
Schimbare calorifere mihai.rusu mihai.rusu Salutare tuturor. Am o mica problema la care sper sa-i gasesc raspunsul pe acest forum. Pe la sfarsitul lunii octombrie am inceput lucrarile de renovare la ... (vezi toată discuția)