avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zgomot
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zgomot

buna seara. eu sunt o persoana care sta deasupra unor vecinii foarte plangacioasi. cand ei au facut party de craciun nu le.a pasar ca avem copil de cateva luni si am stat toata noaptea cu mainile pe urechi. acum au ei un bebe si imi tot recomanda sa.mi pun protectie la mobia ca face galagie. dau cred cel putin 1 mesaj pe luna cu asa ceva... imi spune ce sa cumpar... am un copil de 2 ani...clar se alearga prin casa.. da am niste scaune mai masive la masa..nu am dat o galagie de bani pe ele xa sa le stric...cand fac curățenie generala...mi se da mesaj sa nu mai fac ca se aude...ar fi si anormal sa nu se auda...ei nu.mi platesc mie ratele la casa...sunetul este cat misti un scaun in casa...si ala rar...stam in general la masa fetitei...avem in living gresie..restul casei parchet....ma obosesc teribil...si vreau sa termim discuția si sa ma lase o dată in pace...cu te rog...iti recomand...iti propun.... nu suntem balerine sa mergem pe varfuri astept o parere va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:20, 27 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Izolarea ctiilor. la zgomot si vibratii este precara, motiv pentru care se aude orice miscare. O solutie poate fi antifonarea apartamentului dvs. si/ sau al vecinului, impartind costurile.
Este mai greu sa se tempereze miscarea copiilor prin casa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NAnalizati oportunitatea izolarii fonice a apartamentului dv in zonele comune cu vecinul reclamagiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sub noi avem un cuplu ce tind sa cred ca sunt invidiosi ... AlexH3 AlexH3 Buna ziua, sub noi avem un cuplu ce tind sa cred ca sunt invidiosi ca avem copil, ne au facut plangere la politie pentru ca face prea multa galagie copilul, si ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Vecin care face reclamatii la politie kliN kliN Buna ziua , De cateva luni de zile vecinul care locuieste la apartamentul de sub mine imi face reclamatii la politie sustinand ca din apartamentul ... (vezi toată discuția)