buna seara. eu sunt o persoana care sta deasupra unor vecinii foarte plangacioasi. cand ei au facut party de craciun nu le.a pasar ca avem copil de cateva luni si am stat toata noaptea cu mainile pe urechi. acum au ei un bebe si imi tot recomanda sa.mi pun protectie la mobia ca face galagie. dau cred cel putin 1 mesaj pe luna cu asa ceva... imi spune ce sa cumpar... am un copil de 2 ani...clar se alearga prin casa.. da am niste scaune mai masive la masa..nu am dat o galagie de bani pe ele xa sa le stric...cand fac curățenie generala...mi se da mesaj sa nu mai fac ca se aude...ar fi si anormal sa nu se auda...ei nu.mi platesc mie ratele la casa...sunetul este cat misti un scaun in casa...si ala rar...stam in general la masa fetitei...avem in living gresie..restul casei parchet....ma obosesc teribil...si vreau sa termim discuția si sa ma lase o dată in pace...cu te rog...iti recomand...iti propun.... nu suntem balerine sa mergem pe varfuri astept o parere va multumesc
Izolarea ctiilor. la zgomot si vibratii este precara, motiv pentru care se aude orice miscare. O solutie poate fi antifonarea apartamentului dvs. si/ sau al vecinului, impartind costurile.
Este mai greu sa se tempereze miscarea copiilor prin casa.