avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CIC - contract angajare alt SRL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CIC - contract angajare alt SRL

Buna ziua,

In curand voi reveni din CIC (concediu ingrijire copil) la locul de munca, insa angajatorul a dorit sa inchei raporturile de munca (contract) in temeiul art. 55/b din Codul Muncii cu SRL-ul cu care am avut contractul, urmand sa inchei un alt contract individual de munca cu un alt SRL, tot al angajatorului. In aceasta situatie, ce lege este aplicabila in cazul meu?
1. Se mai aplica faptul ca timp de 6 luni de zile nu au voie sa imi rupa contractul de munca? Mentionez ca momentan nu poate fi cazul si de stimulent de insertie deoarece sotul va prelua CIC odata cu revenirea mea la locul de munca.
2. Este valabila situatia in care conform noului contract sunt in proba pentru 90 de zile, desi eu ocup aceeasi functie, imi desfasor activitatea la acelasi loc de munca la fel ca si inainte de a intra in CIC?
3. In cazul in care nu ma reacomodez la locul de munca si doresc sa revin in CIC dupa o luna, am posibilitatea sa fac acest lucru?

Multumesc anticipat pentru ajutor si raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Revenire cic, stimulent Dana87G Dana87G Angajatorul, la revenire din concediul de crestere copil 2 ani, este obligat sa ma primeasca pe aceeasi functie timp de 6luni sau de 12luni cat primesc ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie BRATU ALINA BRATU ALINA O angajata s-a intors mai devreme din concediu crestere copil si beneficiaza de stimulent de insertie. Dupa 3 luni isi da demisia si se angajeaza la alta ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic desfiintare post lopy01 lopy01 Buna ziua, Chiar daca este un subiect abordat des de catre mamic as dori o indrumare legata de urmatoarea situatie: - peste vateva luni vreau sa ma ... (vezi toată discuția)