avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanță de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanță de urgenta

Am peste 65 de ani dar încă lucrez, nu am ieșit încă la pensie.
In ce categorie ma incadrez???
Pot merge la serviciu???
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2020
Marian Golofca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 27 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în exteriorul locuinței/ gospodăriei, este permisă și în afara intervalului orar 11.00 – 13.00, dacă aceasta se face în interes profesional ori pentru realizarea de activități agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța militară 4 dritaS dritaS Poate ieși o persoana peste 65 de ani în afara limitelor orare 11-13 In interes de serviciu? mulțumesc. (vezi toată discuția)
Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)
Covid 19 astridamel astridamel o persoana are 67 de ani , e pensionar , dar este si titularul unui PFA. El cand are voie sa iasa din casa, ? aceste ordonante m-au dezorientat, (vezi toată discuția)