avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

EXECUTARE SILITA

Am fost executată silit în anul 2017 și am terminat plata în Ianuarie 2020.Intre timp am descoperit ca au fost o mulțime de nereguli cu aceasta executare. Pot sa mai fac contestație acum la aceasta executare ?
Nu, contestatia la executare putea fi formulata in termen de 15 zile, de la comunicarea primului act executional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Restanta bancara CristianMBarbu CristianMBarbu Buna seara! Daca ma puteti ajuta cu cateva informatii referitoare la o restanta bancara din 2013 Este vorba de o descoperire de card facuta in 2008, in anul ... (vezi toată discuția)