avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Neplata concediu medical pe perioada ordonantei de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Neplata concediu medical pe perioada ordonantei de urgenta

Buna ziua . Am o problema cu angajatorul meu si nu stiu la ce institutie a statului sa ma adresez. Respectiv , pe perioada ordonantelor de urgenta, Spitalul Judetean Ilfov a oprit accesul in ambulatoriu si elibereaza certificatele de concediu medical doar in format digital, respectiv le trimite pe mail.... Numai ca acest format nu este acceptat de angajator ( firma de paza) . Mi s-a comunicat verbal ca desi am dus concediul medical printat si vizat la medicul de familie , nu va intra in plata pana nu aduc originalul. Cum venitul salarial ( respectiv valoarea concediului medical ) este singura sursa de existenta financiara, va dati seama ca sunt intr-o situatie disperata ! Mentionez ca este vorba de concediul medical pe luna aprilie.... Nu siu la ce institutie a statului sa ma adresez..... Va multumesc pentru intelegere ! Cu respect....

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals....oare? maryan27 maryan27 Buna seara! Am scanat un certificat de calificare al sotiei si l-am salvat si printat in format word. Formatul sau a iesit diferit fata de original, datele ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua , va rog , poate puteti sa ma lamuriti ce trebuie sa fac , avand in vedere urmatoarea situatie : sotul meu este angajat al unei firme de paza , care ... (vezi toată discuția)
Concediu de boala NISE NISE Sunt asistent medical la Serviciul de Ambulanta Maramures. In 20.12.2014 am avut un accident de munca cu ambulanta. Am fost loviti din lateral intr-o ... (vezi toată discuția)