avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata pensie

Cu stima . Va rog un raspuns competent la urmatoarea situatie : Matusa mea , in varsta de 96 de ani nu are mostenitori ( sot , copii), a facut un testament in favoarea mea prin care imi lasa mostenire apartamentul in care locuieste . dat fiind starea ei de sanatate ,numai este capabila sa numere banii de pensie si ma roaga sa-i primesc eu. Postasul nu imi da banii ca nu am delegatie . Situatia este deranjanta ca trebuie sa astept postasul ,sa=l prezint matusii , aceasta sa semneze de primire etc. etc. Intrebarea mea este : pot sa-i deschid un cont la banca pentru pensie sau ce alte metode legale trebuie sa fac pentru a elimina situatia neplacuta si deranjanta de la primirea pensiei ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract vânzare societate către persoana fizica. buna ziua! am următoarea situație. mătușa mea a avut o societate ... claudia_0218 claudia_0218 Buna ziua! Am următoarea situație. Mătușa mea a avut o societate comerciala, ea fiind asociat unic. Administratorul ei a fost unchiul meu, soțul ei. Casa ... (vezi toată discuția)
Ce poate face soția dacă are certificat de moștenitor de la soț in momentul succesiunii dorită de copii sotului decedat ? mătușii mele i-a decedat soțul. ea nu are copii dar soțul ... ANTON Mihaica ANTON Mihaica Mătușii mele i-a decedat soțul. Ea nu are copii dar soțul ei are 2 copii din prima căsătorie. Acum acești copii vor să facă succesiunea. Doar că ... (vezi toată discuția)
Relatie concubinaj corina_istrat corina_istrat In speranta ca am postat bine intrebarea, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: Matusa mea are o relatie de concubinaj cu un domn de ... (vezi toată discuția)