avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere sub influenta substantelor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere sub influenta substantelor

Buna Ziua am avut un accident si am fost depistat dupa probele biologice pozitiv la 2 medicamente psihoactive.Mi s a deschis dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive,doresc sa precizez ca am avut reteta pe acele medicamente de la psihiatru si nu ii interzis conducere sub acele medicamente.La ce ma pot astepta la acest caz?
Cel mai recent răspuns: Gabriel2295 , utilizator 22:39, 16 Ianuarie 2024
In situatia in care substantele respective nu se afla pe lista substantelor psihoactive interzise de lege, solutia va fi de clasare.
Substante interzise sunt de exemplu:marihuana ecstasy cocaina ma gandesc?

Cristian Costin Miloș a scris:

In situatia in care substantele respective nu se afla pe lista substantelor psihoactive interzise de lege, solutia va fi de clasare.

Buna ziua!

Va rog să mă contactați in privat.
Trec prin aceeași situație în prezent și nu știu cum sa procedez și ce să fac.
072181118trei

Zolibene13 a scris:

Buna Ziua am avut un accident si am fost depistat dupa probele biologice pozitiv la 2 medicamente psihoactive.Mi s a deschis dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive,doresc sa precizez ca am avut reteta pe acele medicamente de la psihiatru si nu ii interzis conducere sub acele medicamente.La ce ma pot astepta la acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente contraindicate soferilor blakkiss blakkiss va salut. de ceva vreme am auzit si eu de substante interzise soferilor.eu am permis din 95, si in urma unor suparari puternice de acum 6 ani, am facut o ... (vezi toată discuția)
Condus cu prescriere pentru concerta? joacadecopii joacadecopii Buna ziua! Am ADHD diagnosticat si mi s-a prescris concerta (metilfenidat). Am voie sa conduc daca iau medicamentele sau se considera substanta interzisa ... (vezi toată discuția)
permis suspendat pt fals pozitiv la stupefiante Nicu0000 Nicu0000 Bună seara. Este pt prima dată când mă confrunt cu situația pe care o voi prezenta și apelez la cunoștințele dvs. pt a primi îndrumare întru ... (vezi toată discuția)