avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente recuperare indemnizatie concediu parinti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente recuperare indemnizatie concediu parinti

Buna ziua,

Unde se pot gasi modelele de documente ce trebuie depuse pentru recuperarea indemnizatiei platite angajatilor care au stat acasa cu copii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 28 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura efectivă de decontare a sumelor:
[ link extern ] /

Ordinul 346/2020 privind aprobarea modelului declarației pe propria răspundere prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotărârea Guvernului nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizație zile supraveghere copii econo econo Este o adresa dedicată de email unde se depun documentele necesare recuperării indemnizație zilelor de supraveghere copii la AJOFM? Cererea de recuperare ... (vezi toată discuția)
Liber pt. parinte angajat ca pc in mai volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata ca PC in MAI, am un copil de 8 ani si va rog sa-mi spuneti ce posibilitate am pt. a putea sta cu copilul acasa in aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de zile libere platite pe perioada vacantei? morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb daca beneficiez de zile libere platite conform Legii nr 19/2020 pe perioada vacantei? Va multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)