avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Leasing auto
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Leasing auto

Buna ziua. Suntem un ONG care a luat in leasing prin intermediul unui proiect POCU o masina de la o firma de leasing. In perioada cat dureaza starea de urgenta contractul de finantare al proiectului este suspendat, iar masina ramane nefolosita. Cei de la firma de leasing ne spun ca nu pot suspenda contractul deoarece si ei la randul lor au luat-o in leasing. Ce se poate face in aceasta situatie? Nu avem cum sa platim rata daca cheltuiala nu este eligibila pe proiect. Se poate suspenda contractul de leasing in vreun fel?

Alte discuții în legătură

Leasing auto i_iza i_iza Buna ziua. Suntem un ONG care a luat in leasing prin intermediul unui proiect POCU o masina de la o firma de leasing. In perioada cat dureaza starea de urgenta ... (vezi toată discuția)
Leasing operational ong sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua .Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unui ONG non-profit,care lucreaza cu finantare europeana se pote incheia un leasing operational (autoturism)?Ce ... (vezi toată discuția)
Faliment firma leasing alyflor alyflor Buna ziua! Am o masina luata de la o firma din Iasi, cu care am incheiat un contract de inchiriere pe 36 luni dupa care devin proprietarul de drept al ... (vezi toată discuția)