avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar apartament!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar apartament!

Buna ziua , in data de 15 ianuarie 2020 am cumparat un apartament de la cineva , atunci am vorbit ca poate ramane in apartament pana pe 1 aprilie , cand are gata noua locuinta , dar a inceput sa ma tot amane , pot sa sparg usa apartamentului , fosta proprietara sustine ca inca are bunuri acolo , patesc ceva ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 29 Aprilie 2020
apelati la un executor judecatoresc..
notificati-o intai ca veti apeala si va plati si cheltuieli de excutare.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
Am vorbit cu mai multi executori , au zis ca ne trebuie ordin judecatoresc , apoi am vorbit cu mai multi avocati si au zis ca avand in vedere situatia acutala procesul poate dura pana in Septembrie

gi-jane2 a scris:

apelati la un executor judecatoresc..
notificati-o intai ca veti apeala si va plati si cheltuieli de excutare.

Intelegerea de a fi acceptat in spatiu panala 1 aprilie a fost consemnata si asumata de catre parti sau este o simpla intelegere verbala?
Atat timp cat vanzatorul mai are bunuri in apartament,;egal nu aveti dreptul sa intrati fara acordul acestuia
Notificatil oficial locatarul cu obligatia eliberarii spatiului -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Da se poate sa dureze, cert e ca nu puteti sa spargeti usa.
Ati vb cu proprietara, cande se muta ?
Ati scris in contract ca imobilul se preda la 1 aprilie?

A fost o intelegere verbala , nu am nici o sansa sa o dau afara fara un ordin judecatoresc , acum a zis sa o mai las cateva zile

Alte discuții în legătură

Lmpiedicare acces in imobil al organelor de executare mvio79 mvio79 Buna ziua, Am nevoie urgent de un sfat pt. ca simt ca o iau razna problema este urmatoarea : azi am mers cu executorul judecatoresc si organele de politie ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)
Nu sunt lasata sa intru in casa pe care am cumparat-o! andr44u andr44u Acum 2 ani am cumparat apartamentul in care locuia tatal meu, pensionar si vaduv. Vanzarea a avut loc la un birou notarial unde am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)