avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar apartament!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar apartament!

Buna ziua , in data de 15 ianuarie 2020 am cumparat un apartament de la cineva , atunci am vorbit ca poate ramane in apartament pana pe 1 aprilie , cand are gata noua locuinta , dar a inceput sa ma tot amane , pot sa sparg usa apartamentului , fosta proprietara sustine ca inca are bunuri acolo , patesc ceva ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 29 Aprilie 2020
mai asteptati cateva zile,
spuneti-i ca o sa cereti si despagubiri pt zile intarziere de transmitere a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt lasata sa intru in casa pe care am cumparat-o! andr44u andr44u Acum 2 ani am cumparat apartamentul in care locuia tatal meu, pensionar si vaduv. Vanzarea a avut loc la un birou notarial unde am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Lmpiedicare acces in imobil al organelor de executare mvio79 mvio79 Buna ziua, Am nevoie urgent de un sfat pt. ca simt ca o iau razna problema este urmatoarea : azi am mers cu executorul judecatoresc si organele de politie ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)