avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cresa si Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cresa si Indemnizatia pentru cresterea copilului

As avea nevoie de o informatie, daca ma poate cineva ajuta: beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani, adica pana in ebruarie 2007, iar inscrierile pentru cresa de stat se fac de la 1 sept 2006( nu se mai fac inscrieri pe parcursul anului).
Am voie sa-l inscriu acum, fara sa pierd dreptul la indemizatie pana in feb 2007??
(in conditiiile in care la depunerea actelor pentru indemnizatie am semnat o: declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca solicitantul se ocupa de cresterea si ingrijirea copilului si ca acesta nu este incredintat sau dat in plasament nici unui organism privat autorizat sau serviciu public autorizat ori unei persoane fizice)
Cel mai recent răspuns: ContSters20423 , utilizator 18:01, 4 Iulie 2006
Poti demonstra, in caz ca ti se cere, cu o adeverinta de la cresa ca pana in feb. 2007 copilul este in grija ta si abia apoi il vei lasa la cresa. Prin inscriere ii rezervi doar locul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriererea copilului la cresa Victor_b04 Victor_b04 Buna ziua, Am un copil de 1 an si 1 luna, beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani in urma deciziei de incadrare in grad de handicap usor al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt in concediu pentru creșterea copilului, ... adrian_huned adrian_huned Buna ziua, Daca sunt in concediu pentru creșterea copilului, pot să-l duc la creșă de stat pe parcursul concediului? Risc sa pierd concediul? Multumesc (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie copil puiutza puiutza BUNA ZIUA, Am optat pt concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani, dar doresc sa ma intorc mai repede la lucru si sa transfer sotului indemnizatia. El ... (vezi toată discuția)