avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... inscriererea copilului la cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

inscriererea copilului la cresa

Buna ziua,
Am un copil de 1 an si 1 luna, beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani in urma deciziei de incadrare in grad de handicap usor al copilului(alergie la laptele de vaca). Intrebarea mea este daca am voie sa inscriu copilul la cresa(particulara) pe aceasta perioada si daca este vreo lege care imi interzice acest lucru?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:07, 1 Februarie 2016
Nu exista nici un text de act normativ care sa interzica inscrierea unui copil la cresa daca unul din parinti este in concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu creștere copil pe baza dermatitei atopic și alergiilor? coca83ro coca83ro Bună ziua. Avem copilul de 1 an și 10 luni cu dermatită atopică, alergie la proteina din lapte de vacă și alergie la albușul de ou. Se poate obține ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc si indemnizatie copil cu handicap usor brawnie brawnie Buna ziua Am o problema privind prelungirea CCC si a indemnizatiei pana la 3 ani pentru copil incadrat in grad de handicap usor. Copilul implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)