avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament Vodafone
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament Vodafone

Salutare
Am si eu o problema . Am avut un abonament la vodafone si nu am platit mereu. Cand am vrut să plătesc imi spune ca suma era pe 0 și că a fost transferată la o firma de recuperari cand am sunat la firma aia imi spune ca datoria nu se mai află la ei. Ma întorc la vodafone(acelaș magazin) nu știau nimic .
Ultima data am platit 600 lei la vodafone si din cate stiu mai aveam 5-6 luni de plata.
Imi este frica sa nu ma trezesc peste ani ca o sa am mult de plata.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 11:52, 29 Aprilie 2020
In astfel de situatii, de obicei, recuperatorii asteapta la limita termenului de prescriptie de 3 ani si apoi actioneaza. Sumele adunate devin astfel considerabile.
Solicitati in scris la Vodafone sa vi se comunice ultimul sold cu care figurati la ei si cui a fost cesionata creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cosmote george302 george302 Acum vreo 4 ani de zile am avut un abonament la cosmote, dupa perioada contractuala am dorit sa inchid abonamentul. am fost la un magazin cosmote, am platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract alexioancovali alexioancovali Buna ziua, In primavara anului 2015 sotia mea a dorit rezilierea unui abonament de internet mobil la Vodafone, iar acestia au refuzat pe motiv ca ... (vezi toată discuția)