avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prejudicii, imputatii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prejudicii, imputatii

Buna ziua! Conform codului fiscal : 'bunurile lipsa in gestiune care sunt imputate, sumele imputate nu sunt considerate contravaloarea unor operatiuni in afara de aplicare a Tva. 'Intrebarea mea este: in cazul imputatiile lipsa in gestiune, valoarea trecuta in procesul- verbal, contine sau nu Tva? In cazul prejudiciilor se merge pe acelasi principiu?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Facturare service auto goe1973 goe1973 Am o societate (platitoare de TVA) de service auto.Repar autoturisme avariate si primesc banii in cont de la societatile de asigurare dar nu imi deconteaza ... (vezi toată discuția)
Deducere tva aferenta penalizarilor contractuale cristinamanu cristinamanu O intrebare: o societate, care are un contract de prestari servicii cu o alta, cauzeaza un prejudiciu, din vina sa. Acest prejudiciu, ii este imputat, suma ... (vezi toată discuția)
Minus gestiune-gestionar cu urmarire penala ContSters27400 ContSters27400 Dragii mei, referitor la minusurile din gestiune, eu am urmatorul caz: gestionarul firmei a plecat intr-o zi, bine-merci, cu ceva marfa dupa el. Pentru lipsa ... (vezi toată discuția)