avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Avansuri de restituit
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Avansuri de restituit

O societate comerciala cara are ca si domeniu de activitate - restaurant (mai exact organizarea de evenimente nunti, botezuri ) este obligata din punct de vedere juridic sa inapoieze avansurile clientilor care cer restituirea lor, avand in vedere ca nu se mai incaseaza nimic pe perioada starii de urgenta.

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Se pot organiza petreceri private in noiembrie? Dinucristianmotrix Dinucristianmotrix Se pot organiza petreceri private in noiembrie? Și care sunt condițiile? (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o părere pentru situația ... Ioana.M90 Ioana.M90 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o părere pentru situația de mai jos. Am încheiat in 2019 un contract cu un restaurant pentru nunta din anul ... (vezi toată discuția)