avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... bani,bani,bani-- innsolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

bani,bani,bani-- innsolventa

am societatea in insolventa,am vorbit cu lichidatorul si vreau sa ne reorganizam,dar trebuie in fiecare luna sa platesc lichidatorul.Iar bani,de unde?
Si nici suma nu este foarte mica pentru mine.Intradevar trebuie sa platesc lichidatorul?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 19:58, 13 Decembrie 2009
Legea privind procedura insolventei, (legea nr. 85/2006 consolidata) prevede:
"Art. 4
(1) Toate cheltuielile aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cele privind notificarea, convocarea si comunicarea actelor de procedura efectuate de administratorul judiciar si/sau lichidator vor fi suportate din averea debitorului. "
Trageti dvs. concluzia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision lichidator judiciar lacry_day lacry_day buna ziua. ma intereseaza care este cota maxima pe care o poate percepe un lichidator judiciar din derpturile salariale . (vezi toată discuția)
Procedura insolventa ginnyy ginnyy Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare. Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)