avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECHEMARE DIN CONCEDIUL FARA PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECHEMARE DIN CONCEDIUL FARA PLATA

Poate fi rechemata o persoana din concediul fara plata, tinand cont de conditiile actuale privind pandemia Covid-19? Mentionez ca este vorba de un medic care trebuie sa asigure garzi. Concediul fara plata de care beneficiaza a fost acordat inainte de declararea starii de urgenta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 29 Aprilie 2020
Decretul 240/2020
art.54
Pe durata stării de urgență, în funcție de specificul activității și de nevoi, pentru personalul din sectorul public, angajatorul:
a) poate dispune unilateral întreruperea concediilor de odihnă , de odihnă suplimentare, fără plată, de studii și pentru formare profesională ale personalului angajat și reluarea activității;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu obligat George.Alex George.Alex Este posibil ca un angajator sa forteze salariatul sa isi ia concediu de odihna neprogramat pe motivul ca \"nu avem productie\" ? (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Astăzi s-a pus problema dacă directorii și managerii instituțiilor publice pot pleca în concediu de odihnă pe perioada stării ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna tzindirela tzindirela \"Pot să-l oblig pe angajat sa își ia concediul de odihnă în loc să adopt măsuri specifice pentru a-l feri de contaminare?\" , avand in vedere decretul ... (vezi toată discuția)