avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... burlanul de la hota
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

burlanul de la hota

Eu locuiesc la etajul 1 din 9 , de curand vecinul de la et. 4 mi-a spus ca ii vine miros de mancare in casa din cauza mea ca eu am burlanul de hota bagat in gura de aerisire a blocului ( este aceea coloana speciala de aerisire ). Problema e ca cca 1 an de cand ne-am mutat in aces bloc,nimeni nu sa plans de probleca aceasta,iar acum mi-au semnalat aceasta situatie.
Vecinul spune ca ceilalti de la 2 si 3 ori nu au hota, ori au scos burlanul direct afara pe geam.
La mine situatia e mai complicata,locuind la etajul 1 am balconul care cuprinde si bucataria ( geamul de la bucatarie da in balcon, nu da direct afara cum e la restu vecinilor ) .
Vreau sa stiu daca d.p.d.v legal pot sa tin burlanul in gura de aerisire a blocului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:29, 30 Aprilie 2020
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal nu este permisa fluidizarea gazelor in isitemul de aerisire al condominiului deoarece prezinta risc la incendiu
In multe condominii din varii motive unii proprietari voit sau nu au blocat acele aerisiri astfel incat nu mai este asigurat tirajul normal respectiv nu se mai asigura efectul de aerisire al coloanei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Lamurire buna ziua, am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, ... Paul2017 Paul2017 Lamurire Buna ziua, Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel. De ceva timp cei ... (vezi toată discuția)