avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare

Intampin urmatoarea situatie si nu stiu cum trebuie procedat:

Lucrez la Hidroelectrica Portile de fier 1 si de curand am terminat perioada se proba,dupa care urmeaza sa fiu bagat 14 zile in carantina apoi in izolare cu restul turelor.

Problema este ca am 2 copii mici de 4 ani si respectiv 6 luni si as dori sa ii transport intr-o alta localitate(la părintii mei) in zona rurala deoarece sotia nu se poate descurca singura(cumpărături,dus gunoiul menajer etc).Este legal,sau care este procedura?

Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa salubritate incasata cu impozitul, prin serviciile primariei angela06 angela06 Este un subiect mai aparte, locuiesc intr-o comuna unde, pana anul trecut, deseurile menajere erau colectate de o S.C., in baza unor contracte incheiate de ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune marianabodea marianabodea As dori o lamurire si totodata un sfat in legatura cu taxa de succesiune din partea tatalui meu decedat. Unicul frate aflat in viata al tatalui meu ne-a chemat ... (vezi toată discuția)
Zona de servitute si legitima aparare dinumarcel dinumarcel Acum cativa ani am adhizitionat un teren intr-o localitate langa Bucuresti. Fiind mai multi mostenitori, a durat ceva timp pana la definitivarea documentelor, ... (vezi toată discuția)