avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mutare fortata dintr-un centru dgaspc in altul cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mutare fortata dintr-un centru dgaspc in altul cu focar COVID al personalului

Buna ziua. Lucrez intr-un centru de ingrijire al copiilor cu dezabilitati din cadrul dgaspc Suceava. Momentan sunt in izolare la locul de munca conform OM 8. Aici nu exista nici o persoana infectata. Ni s-a comunicat ca trebuie trimisi 10 angajati catre un alt centru dgaspc Suceava(care este focar COVID: Costana sau Sasca).
1. Pot fi mutat fortat?(nu sunt cadru medical).
2. Ce se intampla daca refuz mutarea?
3. In baza caror criterii se face selectia?
4. Cum pot incheia contractul de munca fara preaviz si ce urmari pot exista?

Va multumsc!

Alte discuții în legătură

Lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic ... radu ionel radu ionel lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic din judetul Calarasi com. Plataresti acest centru urmeaza sa se inchida , pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru izolare fortata covid 19 simona435 simona435 Buna ziua! Lucrez la o farmacie naturista, care nu isi intrerupe activiatea in aceasta perioada, insa sotul meu se intoarce acasa din Norvegia regiunea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)