avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... lucram la un centru de recuperare si reabilitate ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic ...

lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic din judetul Calarasi com. Plataresti acest centru urmeaza sa se inchida , pana in momentul de fata nu n i sa spus nimic legat de ce sa va intampla cu noi salariatii. avem un CCM valabil in care este prevazut salarii compensatorii insa din discutiile purtate cu o parte din angajatori nu accepta ideea acestor salarii., au spus ca la o parte din salariatii se va asigura loc de munca insa nu stim care sunt criteriile si mai ales noi ca si unitate ne aflam intr o zona in care pe o distanta mai mica de 50 km nu exista ceva pentru a asigura loc de munca. in situatia in care angajatorul asigura loc de munca foarte departe peste 50 km si nu exista mijloc de transport ce solutie legala exista ?
daca prin acest aspect legat de distanta la locul de munca asigurat de angajator salariatul n e putand ajunge din lipsa de transport refuza , ce consecinte va avea ?
exista in acest moment baza legala cu privire la salariile compensatorii ?
mentionam ca in perioada starii de urgenta cat si in cea de alerta noi ca si salariati am stat izolatii in centru cate 2 saptamani respectiv 3 saptamani si nu am primit nimic indemnizatie de COVID sau izolare ?
am intrat in institutie in izolare fara a fi testati COVID nici salariatii nici beneficiarii
DORIM SA NE AJUTATI CU PRIVIRE LA SITUATIA CRITICA IN CARE NE AFLAM SI ORICE AJUTOR JURIDIC IN MOMENTUL DE FATA NE ESTE DE FOLOS.
VA MULTUMIM ANTICIPAT !

Alte discuții în legătură

Testare obligatorie covid . cristina1234567 cristina1234567 As avea nevoie de informații clare. Mă poate obliga angajatorul să fac testul Covid? Săptămânal, nu e un abuz? Mai ales că se face la locul de muncă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu următoarea întrebare ținând cont de ... crangasug crangasug Bună ziua, Am și eu următoarea întrebare ținând cont de situația actuală din Romania: in momentul de față, daca te îmbolnăvești de COVID nu mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, fratele meu si-a găsit un loc de munca dar....a ... Sveti Sveti Bună ziua, fratele meu si-a găsit un loc de munca dar....a avut surpriza neplacuta să ducă marfă la 50 de km de oraș si să afle că trebuie să se ... (vezi toată discuția)