avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, fratele meu si-a găsit un loc de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, fratele meu si-a găsit un loc de munca dar....a ...

Bună ziua, fratele meu si-a găsit un loc de munca dar....a avut surpriza neplacuta să ducă marfă la 50 de km de oraș si să afle că trebuie să se întoarcă cu un microbuz, pe banii săi.Societatea nu ar trebui să-i deconteze biletele?Există prevederi in Codul Muncii referitoare la obligația angajatorului de a asigura transportul?Nu e plătit atât de bine încât să-și permită zilnic un bilet pe această distanță.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 26 Ianuarie 2023
Nu exista astfel de prevederi in Codul Muncii... deplasarea la o distanta de 50 km , inseamna delegare pentru care ar trebui sa primeasca o diurna in functie de durata timpului dus - intors .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna administrator BarcauRaluca BarcauRaluca Buna ziua! La o firma cu cod CAEN 4941-\'\'Transport rutiere de marfuri\" transportul se efectueaza de catre administratorul firmei cu o autoutilitara care ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)