avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa putut el sa castige copilul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa putut el sa castige copilul

cum a putut castiga copilul in proces daca el nu a avut avocat si nici dovezi inpotriva mea plus de asta conditi naspa va rog sa imi gasiti si mie solutia ca eu nu pot sa imi dau seama eu am adus banii care iam trimis si chiar sunt destui plus poze de la el din casa plus ca am locuinta stabila , poze de la mine din casa si chiar am mai multe conditi ca el
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
ana maria loredana, utilizator
da avocatul mia zis ca e posibil dovezile care leam adus sa nu le fi loat pe toate in consideratie
are 3 ani merge deja pe 4 ani
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Motivarea o veti gasi in sentinta.
Daca nu vi se pare corecta puteti sa o atacati printr-o cale de atac sau puteti sa redeschideti un dosar de stabilire a domiciliului minorului.
Cum putem noi sa judecam o sentinta atata timp cat nu avem in fata ochilor TOT probatoriul administrat.
Discutati cu un avocat care sa vada dosarul si sa va sfatuiasca!
ok asta am inteleso ce nu am inteles eu este cum a reusit sa castige
ma sfatuit doar ca explicatia de ce i la dat din nou lui daca eu mereu am adus probe noi peste probe

Alte discuții în legătură

În prima instanță am câștigat si la recurs am pierdut MEREUTA Sorin MEREUTA Sorin Am o singura intrebare: in prima instanță am câștigat, iar la recurs am pierdut cu toate ca am adus probe noi si procurorul de caz a zis sa se mentina ... (vezi toată discuția)
Mama si copil,abuzati Laura_23 Laura_23 sunt mama unui minor in varsta de 4 anisori,o relatie de concubinaj cu tatal acestuia timp de 7 ani,in ultiimii 3 ani tatal acestuia a inceput sa bea foarte ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita mihailescu2 mihailescu2 As avea si eu o intrebare. Am avut pe rol un proces civil care avea ca obiect evacuarea unor chiriasi din locuinta proprietate personala,si unde deja ... (vezi toată discuția)