avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema teren proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema teren proprietate.

Tatăl meu avea o casă ulterior după ce a decedat mi-a revenit mine.
Problema consta vecini lui n au tras gardul in linie dreapta si practic au luat din teren, ei mai aveau încă 30% din gard neterminat si au pus sârmă improvizat si m-am luat de ei ca nu-i normal sa tragă gardul înspre proprietatea desi in actul de la casa totul era in linie dreapta si mi-au zis ca asa trebuia sa fie si ca trebuie sa dărâm magazia ca sa ti faca gardul complet.
Ce ar trebui să fac?
Trebuie sa mentionez ca oameni sunt de etnie romă si cam agresivi.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 23:16, 30 Aprilie 2020
Formulati o cerere la instanta de judecata avand ca obiect granituire. In cadrul procesului se va efectua o expertiza topo si in urma masuratorilor se va stabili hotarul.
Angajati un avocat, nu.i o treaba simpla, mai ales cu vecini de etnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard cu probleme!! Angelsy Angelsy Buna seara ! In anul 2001, am achizitionat o casa. Intre noi si vecinul din fata casei noastre nu era gard. Conform actelor de proprietate si a schitelor ... (vezi toată discuția)
Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Proces granituire cata01 cata01 Buna seara, Am pe rol un proces de granituire cu o vecina care sustine ca hotarul dintre noi ar trebuie sa fie situat in alta pozitie, desi stilpii din ... (vezi toată discuția)