avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere autovehicul numere rosii expirate cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere autovehicul numere rosii expirate cu alcoolemie de 0.33

Noiembrie 2019 am fost depistat conducand autoturism cu nr rosii expirate mentionez ca consumasem alcool .033 in aerul expirat nu am fost ptr recoltare de probe biologice mia fost retinut permisul de conducere mentionez ca dosarul se afla la parchet cu trimitere in judecata ce se poate intampla .se suspenda permisul definitiv?nu am cazier si ma aflu la prima abatere in trafic
Cel mai recent răspuns: Gabi oancea , utilizator 10:43, 4 Mai 2020
mentionez ca dosarul se afla la parchet cu trimitere in judecata

Ce intelegeti dvs prin aceasta afirmatie?
Sunteti inculpat si politistul a intocmit RTUP cu propunerea de emitere rechizitoriu si trimitere in judecata?
Da

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

mentionez ca dosarul se afla la parchet cu trimitere in judecata

Ce intelegeti dvs prin aceasta afirmatie?
Sunteti inculpat si politistul a intocmit RTUP cu propunerea de emitere rechizitoriu si trimitere in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.12 permis suspendat? Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 ... (vezi toată discuția)
Permis conducere retinut Gabi oancea Gabi oancea Cum imi pot redobandi permisul mentionez ca am fost oprit in trafic de catre organul de control.si am fost depistat conducand autoturism numere rosi expirate ... (vezi toată discuția)
Amenda +suspendare carnet coducere anamariacelik anamariacelik buna ziua as fi recunoscator daca cineva m-ar sfatui cum trebuie sa procedez in cazul in care am fost depistat in trafic conducand dupa ce am consumat un ... (vezi toată discuția)