avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mașina radiata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mașina radiata

Buna ziua,

Săptămâna aceasta am vândut o mașină. Am fost la finanțe să o radiez, dar surpriza.. mașina apare vândută unei persoane din Oradea, eu sunt din Arad. Eu in data de 15.12.17 am înscris-o pe numele meu, iar în 18.12.17 apare că am vandut-o. Cei de la finanțe mi-au prezentat o cerere pe numele meu pentru radiere cu data de 18.12.17, pe acea cerere numele meu este scris de calculator, iar semnătura nu este a mea. Țin să mentionez că toate actele in original a mașinii sunt pe numele meu, mașina e la mine. Acum, întrebarea mea este, ce pot face in acest moment? Cei de la finanțe nu îmi dau soluții decât ca eu sa îmi aduc aminte că am vandut-o... Le-am cerut să îmi prezinte un contract de vânzare a mașinii din acea dată... Au spus că e în arhivă la Oradea și nu au acces la acel contract.
Nu știu ce trebuie sa fac...
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana_lascu , utilizator 18:08, 1 Mai 2020
Faceti precizari contradictorii
Initial afirmati
Săptămâna aceasta am vândut o mașină.

Ulterior reveniti cu precizarea
Țin să mentionez că toate actele in original a mașinii sunt pe numele meu, mașina e la mine.

Pentru clarificarea situatiei solicitati oficial administartiei financiare Arad sa va comunice documentul de transmitere drept de proprietate asupra bun mobil identificat prin seriexxxx,instrainat la datayyy
Daca ați fi citit cu atenție, nu ați fi spus că am spus lucruri în contradictoriu. Reluând... Săptămâna aceasta, am vândut mașina... Că noul proprietar sa o poată înscrie, eu trebuie sa merg sa o radiez... Când am fost sa o radiez, cei de la finanțe mi-au spus că la ei apare că am vandut-o in data de 15.12.2017..... cum este posibil sa o fi vândut din moment ce actele in prezent sunt pe numele meu, ei nu îmi pot arata "contractul dintre mine și acel domn depus în data de 18.12.2017"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez un vehicul? G1102 G1102 Am toate actele mașinii în original plus nr. de circulatie ,dar masina am vândut-o la cineva, care ulterior a dezmembrat-o. Acum vreau sa o radiez la ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)
Vandut auto cu cvc, radiat fiscal, dar neinmatriculat de cumparator. mircea_thegreek mircea_thegreek am vandut un autoturism audi, din 2003, care nu avea taxa platita si am convenit sa nu completez pe certificatul de inmatriculare rubrica \\"instrainat ... (vezi toată discuția)