gi-jane2 a scris:
la vremea cand a cumparat poate in chema in buletin lungu, daca ziceti ca tatal dvs nu mai are copii, poate ii e nepot de frate, sau poate nici nu sunt rude si e coincidenta de nume, poate ca acum s-o fi casatorit si o fi luat numele nevestei, poate si-a schimbat numele pe cale administrativa sau poate e greseala in acte.
Parintii dvs mai sunt in viat sa ii intrebati?
Cu 15 ani in urmă a fost contractul de vânzare făcut pe o casa , gradina și puțin pământ în câmp .Acest băiat la vremea aceea îi spunea în buletin Chiriac Dumitru și la ora actuală tot acest nume îl are în buletin.Mama mea adoptivă a avut un copil din flori pe care tatăl meu adoptiv la căsătoria lor nu la acceptat pe numele lui de familie.Acest copil din flori este tatăl meu biologic.Eu am fost adoptată de bunicii mei paterni prin primăria comunei cu toate efectele unei filiațiuni firești din anul 1985.
Acest băiat care i-au făcut contact de vânzare părinții mei adoptivi este fratele meu biologic.
Nu știu de unde și până unde pe contractul de vânzare este trecut Lungu Dumitru pe când în buletin este Chiriac Dumitru toată ziua și la ora actuală. Părinții mei adoptivi au decedat de curând nu la diferență mare intre ei, dar cat au fost în viață nu mi-au spus absolut nimic, dar știu că le-a părut rău pentru ce au făcut.
Acest băiat nu este căsătorit, nu are copii și în buletin și acum este Chiriac Dumitru nu cu familia Lungu a tatălui meu adoptiv .
Familia Chiriac ii spunea mamei mele de acasă de la părinții ei.
Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le dați!