avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diverse - neconcordanță nume contract - buletin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diverse - neconcordanță nume contract - buletin

Daca pe un contract de vânzare pentru un băiat că întreținător al părinților mei adoptivi care nu este copilul legitim al părinților mei adoptivi este trecut numele de familie al tatălui meu adoptiv iar acest băiat în buletin figurează cu numele de familie al părinților lui de acasă ,eu că unica fiică adoptată , părinții mei adoptivi neavând copii . Menționez că nu am fost desfiată.
Cum se explică ca acest băiat are în contractul de vânzare numele de familie al părinților mei adoptivi, iar în buletin sa figureze cu numele de acasă de la el.
Vă rog să mă ajutați cu niște sfaturi.Sunteti o comunitate de mare ajutor oamenilor.Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
Manuela Rășină, administrator

gi-jane2 a scris:

o fi o eroare materioala in ce priveste numele care se remediaza la cererea persoanei interesate.
Puteti ataca actul de vanzareca fiind donatie deghizata daca nu au trecut 3 ani de la decesul parintilor.
Mergeti si sfatuiti-va cu un avocat

Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi!

Mirela 479 a scris:

gi-jane2 a scris:

o fi o eroare materioala in ce priveste numele care se remediaza la cererea persoanei interesate.
Puteti ataca actul de vanzareca fiind donatie deghizata daca nu au trecut 3 ani de la decesul parintilor.
Mergeti si sfatuiti-va cu un avocat

Daca este donație deghizata ce se poate întâmpla cu acest contract ?
Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi!
Sunteți oameni foarte minunați sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
Mirela 479, utilizator
puteti sa recuperati jumatate .

gi-jane2 a scris:

puteti sa recuperati jumatate .
Vă mulțumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am vreun drept? Marinela Marin Marinela Marin Mama mea adoptivă are un copil din flori pe care tatăl adoptiv nu l-a acceptat pe numele său când s-a căsătorit cu mama adoptivă. Acest copil din ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am ca copil adoptat cu toate efectele unei filiații firești? Marinela Marin Marinela Marin Sunt o persoană cu vârsta de peste 30 de ani și am fost adoptată de către bunicii mei paterni la vărsta de 4 ani și jumătate după ce m-am căsătorit ... (vezi toată discuția)
O nedumerire Marinela Marin Marinela Marin Bună ziua. Sunt un copil adoptat prin primăria comunei cu toate efectele unei filiațiuni firești din anul 1985.Mama mea adoptivă a avut un copil din flori ... (vezi toată discuția)