Sunt o persoană cu vârsta de peste 30 de ani și am fost adoptată de către bunicii mei paterni la vărsta de 4 ani și jumătate după ce m-am căsătorit eu am plecat in altă localitate apropiată iar bunicii paterni au luat că întreținător un băiat de la părinții mei biologici. Intre timp părinții mei adoptivi au decedat iar acest băiat le-a făcut cele necesare înmormântării.Eu ca copil adoptat ce drepturi am la moștenirea părinților adoptivi menționez că nu am fost desfiată? Vă mulțumesc mult.Bunica mea (mama adoptivă) înainte de a se căsători a avut un copil din flori pe care bunicul meu (tatăl adoptiv) nu l-a acceptat pe numele lui rămânând numai pe numele bunicii (mamei adoptive) cu numele de la părinții ei de acasă ,iar ea a preluat la căsătorie numele de familie al bunicului meu(tatăl adoptiv) .Eu când am fost adoptată am preluat numele familiei lor.Acest băiat (fiind fratele meu de la părinții mei biologici) care i-a întreținut nu știu dacă i-au făcut părinții adoptivi contract de întreținător sau nu .În cazul acesta mai am ceva drepturi ?
~ final discuție ~