Marinela Marin a scris:
Vă rog frumos să-mi spune-ti unde se depune declarația de acceptare a succesiunii la primăria comunei sau la un notar?
Având în vedere ca succesiunea să o dezbat peste 1 an.
Cam cât costă o astfel de declarație la notar ?
Vă mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Eu nu am nici un certificat de deces al părinților mei adoptivi ci numai certificatul de naștere al meu pe care este menționat la mențiuni că sunt adoptată cu toate efectele unei filiații firești.
În urmă cu 14 ani m-am căsătorit și am plecat in altă localitate nu prea departe tare distanță de trei localități . Părinții mei adoptivi nu m-au desfiat .Mama mea adoptivă a avut un copil din flori pe care tatăl meu adoptiv nu l-a acceptat pe numele lui de familie rămânând acel copil pe numele de familie al mamei de acasă de la părinții ei.Acel copil din flori este tatăl meu biologic.Parintii mei adoptivi sunt bunicii mei paterni. După ce am plecat in urmă cu 14 ani părinții mei adoptivi au luat că întreținător un băiat de la părinții mei biologici În luna octombrie a anului trecut a decedat tatăl adoptiv iar anul acesta in luna ianuarie a decedat și mama adoptivă.Nu pot să știu dacă i-au făcut contract de întreținător sau nu.Am înțeles de curând că pământul este dat în arendă la acest băiat care a rămas în casă părinților mei adoptivi și cu tot ce au agonisit părinții mei adoptivi.Eu nu am beneficiat de acolo de nimic că copil adoptat al părinților mei adoptivi.Eu în toți acești ani am fost la ei (părinții mei adoptivi) nu mi-au spus absolut nimic în toți acești ani.Eu mai am dreptul la casă sau la ceva din agoniseala părinților adoptivi ?
Toate actele doveditoare le are acest băiat (întreținătorul).El le-a făcut cele necesare înmormântării lor .
Vă mulțumesc din suflet pentru eventualele răspunsuri !