avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declarația de acceptare a succesiunii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declarația de acceptare a succesiunii.

Vă rog frumos să-mi spune-ti unde se depune declarația de acceptare a succesiunii la primăria comunei sau la un notar?
Având în vedere ca succesiunea să o dezbat peste 1 an.
Cam cât costă o astfel de declarație la notar ?
Vă mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:53, 27 Februarie 2020
Ce legatura are rolul parintilor? Asa cum ati fost indrumata mai sus, mergeti la starea civila si solicitati un duplicat dupa certificatele de deces ale parintilor. Apoi cu aceste duplicate, certificatul dvs de nastere si certificatul de casatorie (daca v-ati schimbat numele de familie in urma casatoriei) mergeti la un notar public si dati declaratia de acceptare a mostenirii inainte sa se implineasca termenul de un an de la data deceselor parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri Marinela Marin Marinela Marin Cum pot obține certificatele de deces și certificatele de naștere ale părinților adoptivi? Se poate cere duplicate la primăria comunei sau trebuie să ... (vezi toată discuția)
Moșteniri copil adoptat cu toate efectele unei filiațiuni firești Marinela Marin Marinela Marin Bună dimineața.Vă rog frumos daca știe cineva așa în mare cam cât costă la un notar public să aflu dacă am de moștenit ceva de la părinții mei ... (vezi toată discuția)
Mai am vreun drept? Marinela Marin Marinela Marin Mama mea adoptivă are un copil din flori pe care tatăl adoptiv nu l-a acceptat pe numele său când s-a căsătorit cu mama adoptivă. Acest copil din ... (vezi toată discuția)