avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contencios administrativ - casare cu retinere spre ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contencios administrativ - casare cu retinere spre rejudecare

In calitate de reclamant, am cerut in instanta, penalitati de intirziere si plata indemnizatiilor de preaviz (potrivit clauzelor din contratul de prestari servicii).Instanta de fond a admis cererea, dar in recurs instanta , din oficiu, a repus cauza pe rol pe motiv ca s-au admis penalitati de intirziere si pentru o perioada de 4 luni pentru care intervenise termenul de prescriptie.A dispus casarea sentintei cu retinere spre rejudecare ( decizia nu a fost inca redactata).
Ce inseamna de aceasta data rejudecarea?
- piritul a venit in recurs cu "cereri" vizind derularea contractului;
- in cauza a fost efectuata o expertiza;
- au fost depuse la dosar inscrisuri.
Se va judeca la curtea de apel cauza ...de la inceput?
Avind in vedere ca termenul este peste doua zile iar decizia de casare nu era redactata cu 5 zile inainte de termen, pot cere aminare?
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 14 Decembrie 2009
Litigiul se va solutiona de catre instanta care a pronuntat casarea cu retinere spre rejudecare ....In caz de casare, se va rejudeca pricina in fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs reincredintare minor EmiliaPopa EmiliaPopa Buna seara.Ma confrunt cu o situatie si v-as ruga,daca se poate, sa ma lamuriti: -tatal minorului a deschis actiune de judecata pt reincredintarea minorului ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)
Precizarea actiunii dupa casare cu trimitere spre rejudecare, pe motiv ca prima instanta nu a intrat in judecarea pe fond a cauzei CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP Va rog sa-mi spuneti daca aveti practica judiciara cara sa sustina admisibilitatea unei cereri de precizare (modificare) a actiunii principale in urmatorul ... (vezi toată discuția)