avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partajare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partajare succesiune

Daca nu sa dezbatut succesiunea dupa tata,cum pot sa mi folosesc dreptul daca sintem 3 frati si sintem in urá (succesiunea nu poate fi finalizata pentru lipsuri de acte -intabulari)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:18, 2 Mai 2020
Nu aveti decat un drept teoretic, nu puteti dispune prin acte de dispozitie de bunurile ramase de pe urma tatalui.
Dezbateti succesiunea la instanta de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat
Buna ziua,
Solicitati prin instanta dezbaterea succesiunii si partajarea bunurilor.
Luati legatura cu un avocat care sa va sprijine.
Am fost in istanta dar sa refuzat ca nefondat,acum frati si mama nu ma lasasa sa fac nimic nam voie sa folosesc ceva dupa tata.sure grajd terenuri.
Inseamna ca s.a gresit undeva.
Angajati un avocat specializat.
Trebuie să mergeti cu ce acte aveti la avocat și va vedea acesta ce este de facut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Partaj nadiavalorz nadiavalorz Cît timp, nu avem succesiunea facuta,cine foloseste bunurile ramase dupa tata daca sintem 4 frati si mama. (vezi toată discuția)
Fratele meu a murit și a lăsat o casa. eu mai am un frate numai ... Aleric Aleric Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un frate numai de tata. Tatăl nostru trăiește. După moartea fratelui am depus actele la notar în ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog să mă ajutați cu un sfat? 1. succesiunea ... miri1975 miri1975 Buna seara, va rog să mă ajutați cu un sfat? 1. Succesiunea in instanță după străbunicul, bunicul tata și mama, morți cu domicilii diferite, se ... (vezi toată discuția)