Buna seara, va rog să mă ajutați cu un sfat?
1. Succesiunea in instanță după străbunicul, bunicul tata și mama, morți cu domicilii diferite, se dezbate succesiunea la o singura instanta in același timp sau trebuie sa deschid succesiunea după fiecare în parte la instanta pe raza localității unde au avut domiciliu fiecare.
2.Daca suntem 2 surori și una a avut grija sa sa îmi spună că părinți iau lăsat toata mostenirea ei,iar eu am crezut descoperind după 10 ani timp in care ea nu a vrut să vb cu mine că nu îi lăsase decât o parte din bunuri cu acte, mai pot avea pretenția la bunurile după care nu sa dezbătut succesiunea ,sora mea vanzand câteva terenuri cu chitanță de mana fara a avea alte acte iar unele sunt date cu contract de arenda la oameni.Va rog să mă îndrumati cum sa fac.Multumesc.
Bună seara,
1.Acțiunea se introduce la ultimul domiciliu al defunctului, oricare dintre ei. O singura instanța va judeca toate succesiunile.
2. Aveți drepturi în anumite condiții. Este necesară o consultație juridică pentru clarificarea acestei situații.
Dezbaterea mostenirii
Geo04
Acum 4 ani strabunica mea a murit, aceasta avand 3 copii ;unu decedat sí 2 in viata (cele doua persoane in viata au deschis dosarul la notar dar nici una nu s ... (vezi toată discuția)