avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Cît timp, nu avem succesiunea facuta,cine foloseste bunurile ramase dupa tata daca sintem 4 frati si mama.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:42, 5 Mai 2020
Teoretic, toti.
Dar nu stiti exact ce apartine fiecaruia si va trebui sa va intelegeti...
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
Buna ziua,
TOTI!
Nu se poate stabili, fara o sentinta sau hotarare, ce este al fiecaruia!
Mama si frati folosesc tot, pot si eu sa folosesc anexe din gospodarie,o bucata din livada.s-ausa ma adresez cuiva ,pîna la succesiune?multumesc.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
TOTI!
Nu se poate stabili, fara o sentinta sau hotarare, ce este al fiecaruia!

Le puteti folosi dar sa nu iscati conflicte cu ceilalti...
Sintem in conflict,mi-au scos animalele din grajd au pus lacate si nu ma lasa sa intru nici cu lemne in ograda...pentru ca eu am ramas cu parinti..tata a decedat.
Ionut.ion a scris:

Le puteti folosi dar sa nu iscati conflicte cu ceilalti...

Alte discuții în legătură

Partajare succesiune nadiavalorz nadiavalorz Daca nu sa dezbatut succesiunea dupa tata,cum pot sa mi folosesc dreptul daca sintem 3 frati si sintem in urá (succesiunea nu poate fi finalizata pentru ... (vezi toată discuția)
Partaj alexandru55 alexandru55 Tatal meu a decedat in dec 2006. In urma decesului au ramas niste ternuri mostenite de acesta prin partaj succesoral de la parintii lui si casa construita cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire marytopi marytopi Buna,dupa decesul tatalui meu am ajuns la intelegere verbala cu fratele meu sa ramin eu cu casa parinteasca si el cu restul bunurilor ramase terenuri si etc.In ... (vezi toată discuția)