avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Cît timp, nu avem succesiunea facuta,cine foloseste bunurile ramase dupa tata daca sintem 4 frati si mama.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:42, 5 Mai 2020
In cazul unui conflict singura solutie este partajul bunurilor respective in instanta.In general valorile terenurilor agricole,pt terenuri intravilane la sat nu sunt foarte mari deci nici costurile nu vor fi exorbitante.
Atunci cereti efectuarea succesiunii si a partajului in instanta.
Politia nu cred ca va poate ajuta dar puteti incerca...
Alta varianta nu vad...

P.S., Aveti un 'buton" pe care scrie Raspunde, il puteti folosi pe acela pentru a posta ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare succesiune nadiavalorz nadiavalorz Daca nu sa dezbatut succesiunea dupa tata,cum pot sa mi folosesc dreptul daca sintem 3 frati si sintem in urá (succesiunea nu poate fi finalizata pentru ... (vezi toată discuția)
Partaj alexandru55 alexandru55 Tatal meu a decedat in dec 2006. In urma decesului au ramas niste ternuri mostenite de acesta prin partaj succesoral de la parintii lui si casa construita cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire marytopi marytopi Buna,dupa decesul tatalui meu am ajuns la intelegere verbala cu fratele meu sa ramin eu cu casa parinteasca si el cu restul bunurilor ramase terenuri si etc.In ... (vezi toată discuția)