avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa facturi plati online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa facturi plati online

Salutare, am patit de mai multe ori (in special in cazul firmelor din afara EU de ex. Google) sa ma chinui foarte mult sa obtin o factura pentru un serviciu / produs virtual. Ce pot face in cazul in care eu fac o plata pentru un produs si nu pot sa obtin factura de la comerciant?

Alte discuții în legătură

Am cumpărat marfă din china dar coletul a avut adresa de livrare incorectă și a fost returnat. ce post să fac, pentru că nu vor să-mi restituie banii? maria mina maria mina Buna seara, am trimis pe data de 23.10.2017 suma de 1815$ spre o firma din china ( cu care am mai colaborat) iar coletul care a ajuns avea detalii incorecte ... (vezi toată discuția)
Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit.. turboxxl turboxxl Buna ziua Am o problema, as dori sa comercializez anumite produse din china.Clientul sa faca plata pe siteul meu si eu sa cumpar mai departe din china iar ... (vezi toată discuția)