Buna ziua!Anul trecut,in octombrie am depus actele pentru obtinerea autorizatiei de construire a unei case,in ianuarie(anul curent) au fost depuse completari de catre structurist.De atunci Arhitectul Sef ne amana,ne spuna ca intr-o saptamana ne iese autorizatia,trece luna,dupa care ne cere tot felul de documente despre care institutiile de la care ni le cere nici nu au auzit,nici nu ni le pot elibera.Prima data au cerut ceva de la Gaz,a trecut luna,dupa asta s-a rezolvat,nu i-a mai trebuit,a mai trecut o luna,dupa a cerut de la Apa(un document inexistent,legat de o teava care practic ne traverseaza o bucata din teren,dar teoretic nu),iar timp pierdut fara rezultat.Am ajuns in mai cu toate amanarile.Cum nu mai dam de el,nici telefonic,nici la Primarie(ba concediu,ba liber,ba mort in familie)am apelat la viceprimarul din localitate pentru a verifica ce se intampla cu dosarul si daca e in regula cu ce ne cere dansul.Am aflat,cu stupoare,ca dosarul nici nu este inregistrat,nici nu il gasesc cei de la Primarie,probabil este la dansul acasa sau aruncat printr-un sertar al Primariei.Saptamana viitoare revine la munca,vom afla unde e dosarul,dar cert este ca inregistrat nu este,deci va trebui sa redepunem si sa asteptam iar sa treaca termenul.Intrebarea mea este daca e legal sa nu inregistreze dosarul si sa tina dosarul unde l-o tine.Multumesc,o zi frumoasa!