avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare imobil

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutați și pe mine cu un raspuns. In urma decesului mamei mele am rămas cu un apartament.Nu am făcut nici succesiunea și nu am dezbătut moștenirea..Tatal poate vinde aparatamentul fără mine și sora mea in aceste condiții?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:09, 3 Mai 2020
Dacă vorbim despre un imobil bun comun al părinților, pana la dezbaterea succesiunii nu puteti face nimic unii fără ceilalti.
Dacă imobilul este bunul propriu al tatălui dvs, îl poate vinde oricând
Multumesc pentru raspuns.Este un imobil comun numai ca, am solicitat un extras cf de informare și am văzut ca in cf apare o sentința judecătorească din 2018 prin care s-a dispus punerea sub interdictie a mamei mele și numirea tutorelui pe tatăl meu”.Imi puteți spune ce reprezintă și cum ne poate afecta pe mine și pe sora mea.multumesc
Acum ca mama a decedat, nu mai reprezinta nimic si nu va afecteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)
Succesiune anicel anicel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema de succesiune: Parintii mei au locuit intr-un apartament de 4 camere pana acum cativa ani cand mama a ... (vezi toată discuția)
Se justifica dezbaterea succesiunii in instanta, cand unul din mostenitori e diagnosticat cu alzheimer... ? PaulSan PaulSan Se poate dezbate in instanta succesiune dupa tata, intre mama si fiu, subsemnatul... unde mama este diagnosticata cu Alzhaimer, cu certificat de handicap grav, ... (vezi toată discuția)