avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vacanta 2020
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vacanta 2020

Buna ziua ! Ma numesc Cîra Mihaela Elena . In luna Noiembrie , la targul de turism de la Cluj Napoca am achizitionat o vacanta in Republica Dominicana in perioada 10 -20 Iunie 2020 . Pretul vacantei a fost de 2500 euro . Am achitat la acel moment 1700 de euro iar in Ianuarie 2020 am platit si restul de 800 euro . Plecarea e de la Budapesta cu escala la Paris si de aici direct Punta Cana . Intamplarea a facut ca mai tarziu sa apara aceasta pandemie cu COVID-19. Agentia de la care am cumparat vacanta este din Cluj . La inceputul lunii Aprilie am sunat si mi-au spus ca ne auzim dupa 1 Mai . Chiar ieri , Franta a anuntat oficial ca prelungeste starea de urgenta si ca toti cei care intra in Franta vor sta 2 saptamani in carantina. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi :Ce ar trebuie sa fac in acest caz , sa cerem restituirea banilor , se vehiculeaza inclusiv ideea acordarii de vouchere pt a le folosi alta data . Ideea de vouchere nu mi se pare in regula deoarece daca intre timp agentia da faliment noi pierdem banii si nu mai putin folosi nici vouchere-le . Nu ar trebui ca agentia sa imi dea un raspuns pertinent pana in data de 09.05.2020 deoarece din 10.05.2020 intram in ultimele 30 de zile ?Multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident grav soldat cu moartea copilului meu in franta anisicornel anisicornel buna ziua tuturor cititorilor DUMNEAVOASTRA.anul trecut in 2 septembrie in timp ce calatoream din SPANIA (MADRID) spre ROMANIA sa produs un grav accident de ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre ....? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget ... (vezi toată discuția)