avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua as vrea sa divortez la notar nu avem nimic de impartit am stat la socri.Avem o fetita de 6 ani el are pensie pe caz de boala de 900 lei ce pensie alimentara ii revine feti din acesti bani?
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2020
Manuela1986, utilizator
Pt a divorța la notar va trebui să cadeti de acord pe toate aspectele,pensie de întreținere,drept de vizita/relatii personale minor ,cuantumul pensiei de întreținere,autoritate părintească etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare legala Nico Tanase Nico Tanase Buna ziua! Nu ma mai inteleg cu sotul si as dori sa ne separam. Casatoria are mai putin de un an de la data oficierii. Mentionez ca avem impreuna un copil. ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare copil, pensie alimentara diana_ungureanu diana_ungureanu Buna ziua. Ma aflu in situatia de a cere ajutorul dumneavoastra. Sunt casatorita de 7 ani, dar in fapt suntem despartiti de 2 ani. Avem un copil minor in ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor! Alex2yo4u Alex2yo4u Bună ziua!!! Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ... (vezi toată discuția)