avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020 - conditia de inscriere intr-o unitate ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020 - conditia de inscriere intr-o unitate de invatamant

Pentru a beneficia de prevederile Legii 19/2020, ma puteti lamuri in privinta conditiei privind inscrierea copiilor in cadrul unei unitati de invatamant, respectiv cresa in cazul meu? Practic, copilul trebuia sa fie inscris pentru anul 2019-2020, sau 2020-2021?
Mentionez ca nu am avut copilul inscris la cresa in momentul decretarii starii de urgenta, fiind in concediu crestere copil, acesta urmand sa implineasca varsta de 2 ani in luna iunie.
Astfel, in cazul in care prevederile Legii 19 vor cuprinde si perioada vacantei de vara, practic voi fi in imposibilitatea de a beneficia de zilele libere acordate prin aceste lege?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 4 Mai 2020
Trebuia sa fie inscris in cadrul unei unitati de invatamant la data decretarii starii de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 alexandra222 alexandra222 Buna ziua,am o nelămurire, în ceea ce privește legea 19 /2020,privind acordarea de zile libere pt copii,aceasta lege se aplica până la urmă si pe ... (vezi toată discuția)
Oug 30/18.03.2020 Anca Naty Anca Naty Pe perioada vacantei ce posibilitate are o familie monoparentala sa ramana acasa pentru a supraveghea copilul minor? (vezi toată discuția)