avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Semnatura asociat unic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Semnatura asociat unic

Buna.Administratorul firmei nu are semnatura digitala.Asociatul unic poate semna declaratiile fiscale,cereri restiture concediu medical.?Poate semna asociatul unic cererea pentru somaj tehnic pentru ajofm cu semnatura digitala??Se poate face o hotarare prin care asociatul sa semneze electronic pentru fima??Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:56, 11 Mai 2020
Nu este mai simplu să-și facă semnătură digitală ? Durează câteva zile.
Intrebarea era daca asociatul poate sau nu sa semneze digital.
Da. Oricine poate semna, deci si asociatul unic,dar trebuie stabilit ce si cum. Adica, termeni si conditii, fiecare presupunand responsabilitati.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)